TWINS OF MAY | It's time to be creative.
Befőttesüveg mécsesek

Szeretnél valami hangulatos, egyedi világítást a szobádba, vagy a kertbe? Akkor ez a megfelelő hely neked, ugyanis ebben a leírásban megmutatjuk, hogy tudsz ilyen, és ehhez hasonló kis mécseseket gyártani!

Nos, először is lássuk az alapanyagokat: Fontos, hogy legyen valamid, amire meg tudod valósítani ezt az ötletet, tehát befőttesüveg. Méretre szabadon válogatható, kinek milyen elképzelései vannak, ebben a leírásban most kis lekvárosüveggel dolgozunk. Kellenek papírszebkendők, vagy szalvéták, amelyeken különböző minták vannak, hogy jól mutasson a mécses. emellett szükséges egy szivacs, és egy adag decoupage ragasztó, amit bármelyik barkácsboltban vagy kreatív hobbyban meg tudtok vásárolni, emellett ha szeretnétek még kis díszeket akasztani a mécsesre, akkor azok kelleni fognak. Lássunk neki!

Első lépésként fontos, hogy szétszedjétek a papírzsebkendőt/szalvétát, amivel dolgozni akartok, mert a ragasztásnál nagyon fontos, hogy csak egy réteget ragasszatok, mert másképp szétesik, és leesik. 


Miután ez megtörtént, elkezdhetitek felvinni a ragasztót a befőttesüvegre, úgy hogy apró részekkel haladtok, és ahol beragasztottátok az üveget, ott le is feditek a zsebkendővel. Ha nem elég egy zsebkendő, akkor nyugodtan vágjatok le másikból, kombináljatok többet, ahogy jónak látjátok!


Az üveg teteje nem kell, hogy tökéletes legyen, az a lényeg, hogy az egész befőttesüveg alja be legyen fedve. Erre nyugodtan vágjatok ki egy külön darabot és ismételjétek meg vele az előbbi műveletet.

Ezután hagyjátok száradni nagyjából 5 percig az egészet, és utána menjetek végig az egészen még egyszer a ragasztóval. Ezt nyugodtan csinálhatjátok úgy, hogy belerakjátok az üvegbe az egyik kezeteket, a másikkal pedig ragasztjátok, így megóvjátok magatokat a ragasztótól.

Ezután használjatok egy vékony drótot, hogy oda tudjátok rögzíteni a kis medált, ami esetünkben most egy kismadár.

Ha ezzel is megvagytok, az üveg hátulján kezdjetek el madzagot tekerni az üveg tetejére, tekerjétek körbe nagyjából 6-7 alkalommal, és ha elégedettek vagytok a látvánnyal, akkor ahol elkezdtétek, ott a hátulján ragasszátok is le. 

 

Éés, ennyi lenne! Egyébként nagyon jól mutatnak vázának is, engedjétek szabadjára a kreativitásokat! Jó szórakozást kívánunk!

FORRÁS

 
Facebook
 
 
 
Chat

Mielőtt írsz a chatbe, bizonyosodj meg róla, hogy ismered a szabályzatot! A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartása alól,  a szabályzatot sértő bejegyzések törlésre kerülnek! Chat ikonokat IDE kattintva találhatsz! :)

 

 

 

 

 
Cserék

 
 
    
    
  

Az oldalon 15 csere hely van, ha nem látsz szabad helyet, ne jelentkezz! Mielőtt jelentkezel cserének, kérünk olvasd el a feltételeket! 

 

 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG